Harry Mens
Harry Mens

Makelaar uit Lisse en presentator van het programma Business Class bij RTL7. In dit programma kochten bijvoorbeeld Palminvest, Royal Dubai en Quality Investments zendtijd. Zoals de VEB destijds aangaf voor goedgelovigen die met dit soort bedrijven in zee wilden: “Er zijn twee rode vlaggen: de verplichte inleg van meer dan 50.000 euro en deelname aan een uitzending van Harry Mens.”

Was een (kleinere) verdachte in de Vastgoedfraudezaak en schikte in mei 2012 met het OM. Mens betaalt een boete van 20.000 euro. Zijn bedrijf, Mens Makelaardij B.V., betaalt een boete van 80.000 euro.

Het functioneel parket van het OM kwam de factuur op het spoor in het Klimop-onderzoek naar fraude in de vastgoedwereld. Daaruit kwam naar voren dat Mens Makelaardij bij Bouwfonds anderhalf miljoen euro in rekening had gebracht voor werkzaamheden die niet zijn verricht.

In de overeenkomst met het OM is verder vastgelegd dat Mens Makelaardij 650.000 euro overmaakt aan Rabo Vastgoedgroep, waar Bouwfonds nu onderdeel van is.

bron: de Telegraaf, NOS

Deel via:

:: advertentie ::


Reacties

Mens, Harry — Geen reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.