In maart 2018 ontving MMWB een schrijven van het Belgische The Permission Machine. Zij struinen het www af op zoek naar ongelicenseerde afbeeldingen, onder andere voor het ANP. Daarbij een gepeperde rekening ( > € 600) voor 3 foto’s, die samen 160 keer werden gezien. 

Het verwijderen van die afbeeldingen doet aan de inbreuk op hun eigendomsrechten niets af. Het niet-commerciële karakter van deze site en het doel om bezoekers te informeren over ondermijnende en ontwrichtende witteboordencriminaliteit ten spijt, volgde na een herinnering vandaag – 13 november 2018 – de onherroepelijke brief van de gerechtsdeurwaarder.

 

 

Aan het ANP heb ik het aanbod gedaan om ruim 4 eurocent per pageview te vergoeden. De rekening van inmiddels ruim € 800 ga (en kan) ik niet betalen, ook al wordt dat in rechte afgedwongen. Dan verdwijnt de site Mannen (m/v) Met Witte Boorden. Tot die tijd blijf ik schrijven over de onschendbaarheid van bankiers, advocaten, accountants, regeringsleiders, politici, voetbalbobo’s, kleptocraten en topondermers, die nooit zelf een boete betalen maar dat laten doen door burgers, klanten of aandeelhouders.

 

:: advertentie ::


Reacties

Sluiting dreigt — 2 reacties

  1. zou jammer zijn als MMWB verdwijnt, ik kijk er vaak op.
    ben bereid € 200 te storten als door anderen het restant wordt aangevuld.
    neemt u contact op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.